• schilderij 02a.jpg
  • schilderij 06.jpg
  • schilderij 06bis.jpg
  • schilderij 7.jpg
  • schilderij 8.jpg
  • schilderij 9.jpg
  • schilderij 17.jpg
  • schilderij_swing.jpg

Nancy Aillery

Passie voor creativiteit en vakmanschap

Nancy_zw_medium
Nancy Aillery, Antwerpen 1962

Nancy Aillery studeerde aan Sint Lucas, juweelontwerp en edelsmeden, in Antwerpen en behaalde er een Mastersdegree. Na enkele stages bij goudsmeden en als ontwerpster voor internationale bedrijven, start ze in 1987 Nancy Aillery Jewelry Design.

Ze creëert een eigen collectie hedendaagse, handgemaakte designjuwelen en kent een trouw en groeiend publiek op zoek naar originele juweelontwerpen en transformaties. Zij is bestuurslid van de Hoge Raad van Juwelen en Uurwerken en oprichtster van The Circle of Belgian Jewelry Design.

Nancy ontving verschillende prestigieuze prijzen en organiseert constant (inter)nationale tentoonstellingen.

In 2000 ontdekt Nancy toevallig een nieuwe artistieke uitlaatklep en experimenteert ze met acryl op doek. Deze uitdaging resulteert vandaag in honderden 2-dimensionele abstracte kleurcomposities. Schilderijen die menig interieur, bedrijf en hotel een personal & final touch geven.

Juweelontwerp

Reeds sinds haar jeugd wist Nancy Aillery dat ze iets met juwelen zou doen. Hedendaagse juwelen bij het zoekende publiek brengen. Juwelen maken waar anderen voor terugdeinzen. "Less is more". Met dat inzicht en een flinke dosis ambitie werkt Nancy Aillery aan een collectie handgemaakte juwelen met opvallende vernieuwing. Haar creaties zijn zuiver, krachtig en soms architecturaal. Juwelen met frisse ideeën, die het publiek prikkelen en aan het denken zetten. Blikvangers zijn de solitairringen en hangers : strakke en tegelijkertijd heel speelse variaties op een klassiek gegeven - de solitair. Elke creatie is het resultaat van een lange zoektocht die leidt tot een mooi en functioneel juweel ... apart, draagbaar en betaalbaar. "Form follows function. " Nancy Aillery creëert juwelen met karakter, die getuigen van talent en meesterschap.

Een juweel is een emotie die wordt vastgelegd in een onvergankelijk object. Een juweel geven is emotie geven. Elke creatie is uniek en heeft een persoonlijk karakter, al dan niet gecombineerd met edelstenen, kleurstenen, briljanten of parels.

De collectie kan steeds vrijblijvend bekeken en gepast worden na afspraak op 03/455 66 50 of nancy@aillery.be.

Nancy Aillery biedt u een extra kwaliteitsgarantie.Elk juweel wordt voorzien van de gehalte-en meesterstempel. Deze meesterstempel garandeert de originaliteit van het juweel en de echtheid van het goudgehalte. U ontvangt eveneens,indien gewenst, een diamantcertificaat.

logoarsnobilis

 

Moderne schilderijen

Niet-figuratieve kleurcomposities. Acryl op doek.

Sinds enkele jaren stort Nancy Aillery zich actief in de schilderkunst. Het is voor haar belangrijk om ook met dit aspect van haar creativiteit in de spotlight te treden.
Zij is een voorstander van moderne kunst aan budgetvriendelijke prijzen.
"Ik heb liever dat de klant geniet van deze final touch in zijn leefomgeving, dan dat een schilderij jaren moet meedraaien in het galerijcircuit".
Bovendien is elke tevreden klant een uitdaging om een nieuw schilderij te starten.
Acrylverf geeft Nancy meer artistieke vrijheid : verschillende technieken (nat, droog, afdruip, dik, spetters, palet etc.) kunnen door en met elkaar verbonden worden.
Elk schilderij start met eenzelfde zilveren, vlotte grondlaag en eindigt met een geduldige, uitgebalanceerde afwerking.
De explosies van kleur zullen menig oog bekoren en hebben een hoge decoratieve waarde in moderne interieurs.
Vele doeken komen dynamisch en temperamentvol over, andere zijn rustig en heel sober van tint met subtiele nuances. 
"Ik weet steeds welke richting een schilderij moet uitgaan, maar nooit hoe het zal eindigen. Mijn schilderijen groeien tijdens het proces en kunnen zeer verassend uitdraaien.”
Haar kunstwerken zijn een constant zoeken naar evenwicht in compositie en kleur.

Jewelry & Paintings - Toefelhoek 1 - 2531 Vremde - Belgium - +3234556650

Copyright © 2014. All Rights Reserved.